DRICK FRUKT & GRÖNSAKER

OBEHANDLAT

Vi erbjuder naturliga och nyttiga råjuicer gjorda på frukt och grönsaker, inget annat. Mer äkta än så kan det inte bli. Eller färskare, det är ju frukten och grönsaken som sådan i pressad form. Det betyder att vi som företag är ett bättre alternativ, om vi nu ska slå oss lite för bröstet. 

ETT BÄTTRE ALTERNATIV

Kallpressade juicer är bra för kroppen. Vitaminer, mineral, antioxidanter och enzymer finns kvar. Det finns inga onödiga tillsatser och inget är konstgjort. Helt enkelt bara obehandlade och naturliga produkter som är både bra för dig och miljön.

HANTVERK

Alla våra kallpressade drycker är resultatet av ett riktigt hantverk. Det är inte den enklaste vägen, men det är den bästa vägen. Vi kan stolt stå för vad vi producerar. Vi kan stolt visa hela vår produktion och vi kan stolt visa att det inte är några konstigheter. 

Herrljunga Rå Ananas

Vi kallpressar de bästa frukterna och grönsakerna som finns för dagen och säsongen.

Vi kallpressar de bästa frukterna och grönsakerna som finns för dagen och säsongen. Det betyder att det som vi fyller i våra flaskor (Pantbara förstås) bara är frukt och grönsaker, helt obehandlade, helt naturliga. Varken mer eller mindre. En del frukt och grönsaker växer i våra omgivningar, andra köper vi där de växer och smakar som bäst. På så sätt får vi alltid fram den färskaste juicen med den godaste smaken.

 

Varje flaska har sin unika smak

Det som är lite fint är att de inte smakar exakt likadant varje gång. Ett höstäpple har till exempel inte samma smaker som de som är plockfärdiga under våren. Juicen är med andra ord så nära färsk frukt och färska grönsaker som du kan komma. Det är hundra procent naturlighet, utan några som helst tillsatser, utan uppvärmning, bara pressade naturunder rakt ner i flaskan. 

Herrljunga Rå - obehandlad juice

HERRLJUNGA Rå - Ett hållbarare alternativ.

Resterna från pressningen av frukten och grönsakerna som vi pressar i Herrljunga går till till en biogasanläggning i Vårgårda. Våra flaskor pantar du förstås när du har druckit upp eller använder som vattenflaska. När vi kör ut våra råpressade juicer har vi egna chaufförer, det betyder att vi har en obruten kedja med kyla som gör att den råpressade juicen inte blir dålig.

Eftersom den inte är värmebehandlad har den lite kortare hållbarhet än traditionella juicer, de håller ändå så länge som 11 dagar i kylskåpet. När du har öppnat en flaska ska du dricka den innan 4 dagar. Men det är lär inte vara några problem, det är lätt att dricka upp den med en gång.

KONTAKT